Uovervinnelig gudinne!

Lørdag kveld♥ Jeg føler meg som en uovervinnelig gudinne!

Rollen som mamma har vokst med meg. Jeg føler meg enda mer selvsikker og sterk. Det er en god følelse å kjenne på, om man tillater seg det. Den dagen man sitter der med sin nyfødte er man så usikker og sterk på en gang. Man strutter av lykke og stolthet, og det er ikke et tog som kan stoppe deg. Du har født og føler du kan klare alt her i verden. Det er helt til du innser at babyen ikke kommer med bruksanvisning. Sammen skal man lære hverandre å kjenne og gå opp veien sammen. Jeg husker at jeg en dag satt der med den nyfødte, barseltårene trillet, melken uteble og babyen hylskrek. Av sult! Uansett hva jeg gjorde så ble det feil. 

What doesn’t kill you makes you stronger!

Jeg var en mye mer rolig og avslappet mamma når nummer to kom til verden. Hun var en helt annen person og vi måtte lære hverandre å kjenne, men jeg var alikevel mer selvsikker. Jeg løp ikke bort til vuggen hver gang hun klynket. Det var mye frustrasjon og usikkerhet med andremann også, men ikke like mye. Barseltårene trillet like mye da, men de var ikke fult så skremmende. Jeg hadde vært gjennom det før. Hun gråt mye, gjerne hver kveld i en periode. Det var en tung og usikker periode, men jeg lot meg ikke knekke. Mammas hjertelyd og massasje på magen var det som hjalp♥

Det er fantastisk å få være mamma. Til tider er det ingen dans på roser, jeg er sliten og tålmodigheten uteblir. Da gjelder det å finne frem de fine øyeblikkene, for de er det tross alt flest av. Jeg er imponert over hva kvinnekroppen får til. Det er tøft, men samtidig stort å få bære frem et barn og ikke misnt føde det. Jeg har fått bære frem to! Er det rart jeg er stolt? Tenk hva vi kvinner får gjennomføre, mens de stakkars mennene må sitte fortvilte på sidelinjen og se på. Helt rådløse. Nei, da vil jeg heller få være den sterke gudinnen som føder!

Jeg tok med meg begge jentene til campingen rett etter jobb igår. En kosehelg mens mannen jobber siste innspurt før friuke. Av en eller annen grunn følte jeg meg så selvstendig igår. Voksen på en måte. Veldig rart med tanke på at jeg er vant til å være alene med jentene halvparten av tiden ihvertfall. Jeg tror det må ha vært fordi jeg måtte være både handy og kokk på en gang. Haha! Så ja kjære, vi savner deg♥ (dotømming og gressklipping står igjen til deg)

Akkurat nå føler jeg meg som en selvsikker mamma, helt til neste utfordring kommer. Mulig den er rett rundt hjørnet. Med små barn så vet man aldri. Jeg velger å nyte følelsen så lenge den varer og bretter opp ermene når det er behov for det.

Jeg håper ALLE mammaer vet hvor sterke og flotte dere er! Vi er uovervinnelige gudinner:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg