Vi trengte en slik dag!

Noen dager kommer man bare ikke igang. Idag har vært en slik dag. Våknet kl.09.30. Ikke fått med meg hva som har skjedd utenfor soverommets fire vegger. Mannen og barna koste seg med film i stua. Jeg velger å tro at jeg trengte den søvnen:)

Dagen så ut til å bli en som forsvinner mellom fingrene dine, uten mål og mening. Jeg liker ikke slike dager. Det beste jeg vet er å se tilbake på dagen og tenke at dette var en fin dag. Jeg tok meg selv i nakken og fikk meg opp fra sofaen. Her må noe gjøres enten jeg vil eller ikke. 

Begge barna lekte så fint på rommet til Pernille. Barbie dukker med tilbehør overalt. Jeg ryddet i skapene på badet, det er ikke gjort siden vi flyttet inn her. Det var på tide med en rufs. Innimellom slagene fikk jeg være med på leken, flette barbie og pusle puslespill. Koselig med litt inne aktivitet mens vi ventet på bedre vær. 

Jeg fikk meg en deilig løpeøkt i solskinnet. Godt å klarne hodet, det er min form for terapi. Mange tanker i hodet som skal settes i riktig rekkefølge, slik får jeg unna mest mulig jobb i best mulig rekkefølge. Jeg laget en superdigg middag etterpå. Tenker å dele den med dere til uken.

Vi trengte en slik dag. Det er godt innimellom♥ Jeg er klar for en ny uke. Håper du er det samme. Og dere imorgen kommer det bilder fra et nystylet bad.

Margit

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg