-Sommerlig på badet-


Hei og god mandagskveld? Det var godt å komme igang med ny uke. Vesla sov til kl.08.30 idag. Det har vel nesten aldri skjedd! Jeg rakk da en god time med spinning før hun våknet, skikkelig svettefest i stua. God morgen Norge på skjermen (som jeg ikke fikk med meg:) og god musikk på øra. Et supert alternativ til småbarnsforeldre, eller de som liker hjemmetrening. Det var en super start på mandagen for min del. 

Dere, jeg har gjort det sommerlig på badet vårt! Dette er hovedbadet som er tilknyttet soverommet vårt.  Sammen med walk-in closet utgjør dette vår lille foreldre-avdeling, eller “hotell-suite” som jeg liker å tenke. En drøm som kom i oppfyllelse der altså. Vi har innredet badet i rolige og klassiske farger. Det er brukt samme flis på alle vegger og gulv, men i hele 5 forskjellige størrelser, det gir et fint spill. Innredningen er laget av samme møbelsnekker som kjøkken, garderobe og vaskeromsinnredningen vår. Det gir en fin rød tråd i hele huset, i tillegg til at jeg har valgt farger i samme skala i alle rom. Jeg ELSKER badet vårt?

Som jeg har sagt mange ganger før, men et godt tips kan ikke gjentas for ofte. Tenk på et rom som et ensfarget lerret og fyll det opp med noen fargede elementer. Velg vegger, møbler og tekstiler i en rolig skala, da har du et enkelt lerret å jobbe med. Jeg har brukt hvitt, beige og drivved som varige elementer på badet. Da er det ikke så mye som skal til for å lage det sommerlig på badet. Jeg har valgt rosa, selvsagt:) Noen håndklær, blomst, kubbelys og duftlys i rosa gjør sitt. P!NK LOVE?


Duftlys// Såpestykke// rosa håndklær// brune håndklær// rottinglykt liten RM// rottinglykt stor RM// Avlang rotting kurv

Jeg har forelsket meg totalt i sommerens duftlys fra Durance! Pion og red berries, det må du teste ut her. 

Nå skal jeg slenge meg på sofaen sammen med mannen. Servere litt kjeks og ost, eller knekkebrød for min del. Det er tross alt bare mandag:)

Margit♥

8 kommentarer

Siste innlegg