Ola fikk bli med meg hjem!

God morgen til deg♥ Ååååå dette har jeg ventet så lenge på og lengtet så lenge etter! Endelig kan jeg vel si nå. Slik føler jeg meg nå faktisk:

Jeg klippet av meg halve håret i høst. Fra å ha langt lyst hår godt under BH kanten til lang bob. (sveisen kan du se her) Svangeskap nr.2 og alt som følger med der gjorde sitt med håret. Faktisk hadde jeg naturlig bob av underhåret og langt hår over, dog en del pistrete. For å få et sunt og fint hår igjen var det bare å hoppe i det. Jeg digget å få en sveis! Ikke nok med at det ble ny frisyre, men jeg farget meg også mørk. Til mannens store fortvilelse. Han liker meg best blond.

Her om dagen ble ha Ola løsningen! Har du hørt om Olaplex? Det er det nyeste innen frisørbransjen. Faktisk det mest revlusjonerende siden permanenten. Det gjenoppretter ødelagt hår som et kursystem, og kan brukes i alle type fargebehandlinger. Jeg ønsket så inderlig å komme meg fra mørk brun til blond, men det er egentlig en for stor og påkjennende prosess for håret. Ihvertfall på en og samme dag. Takket være olaplex er dette nå mulig. Runde 1 og 2 med olaplex gjøres i salong, mens runde 3 tar du med hjem og bruker som en kur. 

Jeg har farget og fikset håret mitt hos min faste frisør gjennom de siste 10(?) årene. Vibeke som holder til hos Liz frisør i Vikersund er kjempegod i sitt fag. Hun slipper ingen ut fra salongen før hun er fornøyd med resultatet, og hun er nøye. Jeg blir alltid så fornøyd! Dette er ingen reklame, men min oppriktige mening. 

Tusen takk for all god hjelp så langt Ola! Gleder meg til å ta´n med i dusjen for en skikkelig pleie♥

Nå skal jeg ned i butikken for en super lørdag på jobb. Disken er fylt opp med masse digge kaker fra Anne Kat, kom og nyt kaffe og kake hos oss! Og husk moteshow kl.13 ved reprotorget, vi skal vise masse fint sammen med alle klesbutikkene i Åmot. Ja, også er det mye som skjer for ungene hele dagen. Sommerstart i Åmot er gøy!

Margit♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg