-Summer Kitchen Details-


God dag fra kjøkkenet! Nå hjar jeg sittet noen timer ved kjøkkenøya og bare jobbet. Macen er og blir min gode venn. Innimellom slagene har jeg knipset bilder her hjemme. Det var også på planen idag, men jeg hadde sett frem til en dag med sol. Det gir så mye finere lys på bildene. Men været kan jeg ikke styre desverre:/

Kjøkkenet har fått detaljer i rosa de siste dagene. Det gjør meg rett og slett LYkkeLiG! Jeg er megasvak for rosa. Det blå er satt bort, men det finner nok tilbake når sommeren er over. Det er ikke så mye rosa detaljer som skal til før det blir sommelig og uttrykket på kjøkkenet blir nytt. Jeg viser hr noen av de rosa detaljene. Noen kopper, tekstiler, og småting er alt. Rommet går nå i hvitt, beige og rosa. En herlig kombo!

De siste dagene har jeg virkleig ryddet, vasket og kastet her hjemme. Det gir meg en indre ro og lykke. Da kan jeg fokusere på viktigere ting. 


Brødboks// Rottingkurv// Tallerkenstativ// Greengate servise// oppvaskkost// Kjøkkenhåndkle rutet// Brødserviett rutet

Jeg skal trosse regnet og begi meg ut på en løpetur. Det er faktisk skikkelig deilig å løpe i regn. Har du ikke prøvd? Gjør DET!

Margit

1 kommentar
    1. Hei hei. Ønsket å legge igjen en liten hilsen her og takke for mange gode tips. Jeg er selv interiør designer og blogger mye om det i min på blogg. Jeg kom over bloggen din da jeg lette etter info om noen interiør valg jeg skulle ta 😉 Ta gjerne turen innom en gang. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg