Sier du fra?


Da jeg var i Oslo sist ble jeg stoppet av en svensk jente på gaten. Jeg var akkuart kommet meg ut fra parkeringshuset og lokalisert meg. Hun prikket meg på skulderen. Unnskyld! Du har en lapp som henger utenfor. Jepp, merkelappen hang utenfor. Jeg hadde skiftet til skjørt i bilen siden solen endelig viste seg fra sin beste side. Først ble jeg litt småflau og takket henne. Hun smilte til meg og ønsket meg en fin dag. Jeg var allerede litt ute å kjøre følelesmessig for jeg var på vei til et spennende møte. Etter at hun forsvant bortover gaten så fikk jeg summet meg. Så utrolig snilt gjort! Tenk om jeg hadde dukket opp i det møte med merkelappen på rompa. Det skal sies at merkelappene/prislappen til Timo skjørtene er ikke rent liten heller:/

Takk for at du sa fra! Ville du gjort det samme? Jeg er ikke god nok til dette selv. Det er forskjell på om det er ei god venninne eller en fremmed på gata. Noen ganger er det kanskje bare enklere og lettere å bare snu ryggen til og late som ingenting. Sier du fra om en busemann henger utenfor nesa? Mat mellom tenna? Buksesmekken oppe? 

 Jeg er dårlig på det. Men så takknemlig når noen gjør det. Derfor har jeg bestemt meg for å bli flinkere til å si fra. La oss sammen bli flinkere. Er du med?


Jeg jobber lang dag idag. Det er mye å ta tak i på jobb og mange tanker for tiden. Om alt går som jeg ønsker så har jeg en super duper hemmelighet å komme med snart. Det har vært noe jeg har båret på lenge nok nå, jeg må snart lette på lokket. Et spennende møte etter jobb kan være den siste brikke i spillet:)

Over og ut! Margit

4 kommentarer
  1. Jeg pleier å si fra, sa fra til en fremmed en at skjørtet hennes var oppe i strømpebuksen bak..
   Men tror ikke alle ville sagt fra, men så skal det sies av Svensker er høfligere enn nordmenn

  2. Prøver så godt jeg kan, ikke alltid jeg tør.
   Sa ifra til en på en gruppetime på treningsstudioet at han hadde tatt på seg
   shortsen på vranga, han hadde blitt å sett d selv før eller siden
   Siden d var av den løse typen med sånn nettingtruse på innsiden. Tenkte at det var bedre at jeg lo sammen med han, enn at han skulle føle at vi lo av ham😄

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg