For en uke! Har dere det sånn?


Dette har vært en sinnsyk uke på alle måter! Uken hvor mannen er borte på jobb er alltid ekstra hektisk, denne uken har ikke vært noe unntak. Jeg føler at jeg konstant kjemper mot klokken for å rekke alt iløpet av en dag. Morgenstell, levere barn, trening, jobb, hente barn, middag, lekser, aktiviteter, kveldsstell, kveldsmat, jobb og natta. I tillegg så sniker det seg inn noen ekstra møter, ting vi MÅ og ekstra aktivitere. Det gjelder å holde hodet akkurat over vann så man får puste.

Tidsklemma er noe det fleste av oss opplever, enten vi har barn eller ikke, driver eget firma eller er ansatt. Vi er alltid på vei til noe. Ikveld skal jeg?imorgen skal jeg?nå må jeg løpe for jeg skal? Kjenner deg igjen? Som gründer, mamma, huseier og kone føler jeg at jeg ikke strekker til slik jeg ønsker på alle plan. Hvordan får dere andre til alt som kreves av oss? Og med kreves så tenker jeg mest på det vi krever av oss selv, og samfunnet forøvrig også. Ja, vi stiller for store krav til oss selv, men de er ikke så lett å bare senke. Jeg elsker å ha mange baller i luften, men nå er jeg klar for å lande mange av de. 

Jeg jobber og planlegger noe som opptar mye av mitt hode og min ekstra tid, som jeg egentlig ikke har. Men om jeg får det til så blir det så innmari bra, det bare vet jeg! Magefølelsen er på plass og da stemmer det. Jeg har i hele mitt voksne liv fulgt magefølelsen, og det har gitt meg opplevelser jeg ikke angrer på. For meg er det rikitg! 


Rm classic Hurricane// La plage telysholder// corall puter

Jeg trenger tips: Hvordan klarer dere å få kabalen til å gå opp? #desperat

Nå er jeg klar for å lande etter en lang arbeidsuke! Venninnebesøk skal bli så koselig ikveld. Jeg har forresten noe spennende å komme med imorgen. Så følg med:)

Løtrdagsklem

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg