-Foodporn-


Noen ganger snakker maten til deg! Se denne herlige kombinasjoenen av farger. Jeg tror ingen mat har blitt så mye fotografert før som denne. Sånn er det når en gjeng med bloggere er på fotokurs:)

Dagen igår var så fin. Jeg tok toget inn til Oslo for å kunne jobbe litt på veien. Noen ganger er det deilig å slippe å ha med bilen, ihvertfall når man kjører alene. Kontor på toget funker det og. Første møte var innkjøp av vår 2016 klær. Ja, det er lenge til, og jeg gleder meg allerede til de flotte fargene og snittene! Men først kommer høstnyhetene, og etter å ha bli minnet på alle de fine plaggene der så er det bare å glede seg. Kjapt innom på et annet møte før fotokurs stod for tur.

Jeg synes foto begynner å bli mer og mer moro! Veldig mange nye triks og info fikk jeg, og gjentagelse av mye av det jeg kan. Nå gjelder bare å praktisere og lære seg alt jeg nå har lært. Herremin dette er så moro! Etter at jeg kjøpte meg nytt kamera i våres har interressen virkelig satt skudd. Utstyret har en del å si, men det er det tekniske som må læres og sitte. Fikk en bok som skal leses i sommer:)


Behind the scenes når mange bloggers samles:)

Ønsker deg en fin lillelørdag:)

Margit

3 kommentarer

Siste innlegg