Sunday is funday!


Or RUNday!

Søndag er den perfekte dagen for trening. For min del betyr søndag fridag og da har jeg bedre tid til annet enn jobb. På hverdager klarer jeg stort sett å få inn en treningsøkt, men det krever struktur og planlegging. Søndag har vi stort sett ingen store planer og jeg kan ta den løpeturen når det passer seg. Morgen, midt på dagen eller kvelden. De siste 2 årene har jeg vært skikkelig flink til å få til en langkjøring, nesten uten unntak. 

Tidligere hadde jeg et litt annet syn på søndag. Det var dagen for hvile og siste dagen før en ny uke. Oftest var det lettere å heller vente til mandag og skape en ny start da. Hadde vi igjen godteri fra lørdag så dyttet jeg gjerne innpå dette på kvelden, det var jo tross alt en ny start dagen etter. Flere som kjenner seg igjen?Nå som jeg har kommet meg inn i denne fine rytmen så kan jeg ikke se for meg noe annet. Faktisk blir jeg sur om jeg ikke får min Sunday Runday:) 

Litt styrke i hagen avsluttes med litt moro. En kan ikke ta seg selv for høytidlig!

Adlinks: Printed tights Nike (utsolgt, samme her) // Nike pro V-neck (annen farge her) // Favoritt løpesko her


Vi kom hjem fra campingen tidlig idag. Jentene forsvant i bursdag, noe som ga meg rom for å jobbe litt. Siste innspurt før ferie denne uken. Huset er vasket klart til ferie og snart alt av tøy. Mannen vasket alle 3 bilene (Olga fikk seg også en omgang idag). Rallybilen altså. En hel sandkasse er nå støvsuget jeg ut av bilen. Livet med barn. Ukens 6 og siste treningsøkt er tilbakelagt. Kvelden avsluttet vi med en biffmiddag for to etter at jentene var i seng. Ganske ok å spise hele måltidet sittende. Ingen som veltet et glass, manglet noe eller løp fra bordet før vi var ferdig. 

En søndag helt etter min smak!

Margit

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg