-Himmelblått så langt øye kan se-


God kveld og hei sommer! For et vær vi har her. Jeg får det såvidt med meg da jeg ser terrassen utenfor butikken min bader i sol. Hver gang jeg serverer kaffe og godbiter til kundene som koser seg der ute så kjenner jeg på varmen. Og helt ærlig drømmer jeg meg litt bort. Så går jeg inn igjen og fortsetter med mitt. Det er lov å holde på tanken og håpe at den himmelblå himmelen viser seg også neste uke. Da er det ferie på meg. *glede seg*

Himmelblått er blitt en favoritt hos meg. Det frisker opp i ethvert hjem. Selv om min absolutte favoritt er rosa så kommer himmelblått hakk i hel. I helgen dekket jeg et enkelt bord til meg og mannen. Vi ventet med middagen til barna var lagt, de fikk egen middag tidligere på dagen såklart. Det er deilig å gjøre det innimellom så man kan nyte et måltid i fred og ro. Biff stod på menyen og det er ikke jentenes favoritt. Like greit å vente. Himmelblått, beige og rotting er så fint sammen!


Linker her: Kjøkkenhåndkle Lexington// Serviett Lexington// Rottingbrikke RM// Vinglass RM// Champagnekjøler RM


 

Jentene er endelig i seng. Kveldene er så lyse og vi tilbringer ettermiddagene ute, da er det vanskelig å få de i seng.Løpe ute i hagen barføtt og leke.  Å minner! Nå skal jeg få meg en økt på spinningsykkelen med terrassedøren oppe. Tror det kan bli en svett økt. Deilig!

Nyt sommerkvelden, svett eller ikke:)

Margit

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg