1.juli: en hyllest til sommeren i Norge!


WOW!
Idag er det skikkelig wow!!! Vi har entret den beste måneden i året, synes jeg. Juli betyr for meg sommer, ferie og ikke minst bursdag. Jeg har alltid elsket juli! Været har vist seg fra sin aller beste side, måtte dette være fasiten for resten av sommeren. Begge jentene har vært hjemme idag. De sov lenge så jeg rakk å jobbe en del på macen før de våknet. Deretter har dagen bestått i vann, vann, vann. De har badet, sprutet, lekt, hatt latterkrampe og spist is. Jeg har luftet bikinien for nesten første gang i år, sett bort fra dagene i Spania. 

En annen ting som er wow idag er all responsen jeg har fått på bloggen denne uken, og spesielt idag. Jeg fant akkurat ut at innlegget om vold og barn er delt på side2 og Nettavisen. For første gang er bloggen min vist på nettsiden og det synes jeg er kjempestort. Takk til alle som har lest, lagt igjen kommentarer, sendt mail, delt og likt på facebook. Jeg har aldri sett på meg selv som en blogger. Mange lever av bloggen sin, men for meg er dette et fristed og en hobby. Siden jeg driver butikk sånn ca hele døgnet så blir denne bloggen bare en bi-jobb. Det skal sies at det tar mye tid å blogge, men herremin så gøy det er. Tusen tusen takk til alle som følger meg og mitt, jeg skal ikke legge skjul på at jeg synes det er stas med høye lesertall. Det gir meg energi til å gi full gass.

Ja, for jeg er jo en blogger:) Og det skal jeg jammen meg være stolt av også!


Dagen ble avsluttet med en løpetur med lille i vogna og storesøster på sykkel. Idag ble det en helvetes-tur! Kroppen min kjentes ut som bly og bena var så tunge, det var forresten vogna med lille oppi også. Pernille freste på og jeg hang på så godt jeg kunne. Vel hjemme var vi sprutrøde i ansiktet begge to:) 

Sommerklem fra Margit

1 kommentar
  1. Hei Margit!
   Vil gjerne snakke med deg angående et samarbeid. Kan du ta kontakt med meg på mail, så skal jeg gi deg mer informasjon?
   Med vennlig hilsen
   Lena Robertsen, CupoNation

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg