Hold deg Fit i Sommer!

                                    

Det er sommer, solen steker og mange har ferie rett rundt hjørnet, eller kanskje ferien er igang? Ferien er en super tid for å trene. Tross i late dager er det så deilig å få til en liten treningsøkt, ihvertfall noen dager i uken. Mitt beste tips er å ta med deg treningsklær og sko i kofferten, og kom deg ut tidlig på trening. Da har du hele dagen foran deg. Den følelsen av å ha trent tidlig er så deilig!

Igår fikk jeg meg en løpetur, men fy så varmt det var! Da slo det meg at ingen av shortsene jeg har egner seg for dagslys. Det er på høy tid å få seg litt nytt sommer treningstøy. Løpetightsen jeg brukte igår dro jeg så langt opp på leggen som det var mulig, det var nesten så jeg ikke fikk blodgjennomstrømming. Er det mulig:) Denne fargerike shortsen og toppene skal jeg bestille meg. 

Det siste året har jeg trent en god del styrke. Etter skiveprolapsen i ryggen så måtte det til. Jeg fikk øvelser av fysioterapeut og etterhvert kunne jeg trene mer på egenhånd. Etterhvert så har styrken økt og jeg har fått nye treningsprogram på gymmen. Følelsen av å øke i styrke og kjenne at vektene blir lettere er fantastisk! Jeg har aldri vært så sterk som nå og det har jeg ikke tenkt til å kaste bort i sommer. Jeg har bestilt meg litt treningsutstyr så nå blir det styrketrening ute i det fri etter en god løpetur. 

 

Jeg har funnet alt hos Gymgrossisten. De har et skikkelig stort utvalg av treningstøy, treningsutstyr, protein-produkter, bakeprodukter osv osv. Alt du trenger for en sunn livsstil. De har et supertlbud nå: kjøp for minimum kr. 300 og få kr.100 i avslag. Tilbudet varer ut imorgen søndag, så her er det bare å hive seg rundt! Ta turen innom Cuponation for å finne rabattkode. (der finner du også utrolig mange andre supre rabattkoder)

Husk å pakke med treningssko og treningstøy så er du med meg? We can DO it!

Rosa klem fra Margit

4 kommentarer

Siste innlegg