Litt galskap er gøy!


Hei Mandag og ny uke! Tenk nå er det ferie på denne fruen, den skal nytes til det fulle. Vi tyvstartet litt på ferien denne helgen. Jeg og mannen satta nesa mot Nesbyen så fort jeg var lukket døren i butikken på lørdag. Der møtte vi jentene våre som hadde vært hos tanten min siden fredag. Da var det klart for årets Hallingmarken.

Ungene stor koste seg, ja det gjorde vi voksne også. Pernille tok den ene karusellen etter den andre, jo høyere jo bedre. Hun er blitt så tøff! Marielle ville ikke ta noen ting, men jeg lurte henne med å kjøre tog. Det kjørte opp og ned i stor fart, en slags mini berg og dal bane. Da var det gjort, hun ville mer og mer:) Tivoli er så gøy! Jeg tok det flygende teppe (ihvertfall kalte vi det før) sammen med Pernille. Vet ikke om det var mor eller datter som hylte mest. *Ååååå minner* Tror jeg tok den 10 ganger et år da jeg var sånn ca 17år. Haha! Kvelden avsluttet vi med Kurt Nilsen konsert og litt mat. Kurter´n leverer hver gang, fantastisk! Det var to slitne jenter som sovnet på ett blunk da vi kom opp på tantes hytte. 

Det var ikke liv på hytta før kl.10 idag. Det er ytterst sjelden at de sover så lenge, men kvelden før tok nok på. Dagen tilbragte vi på fjellet med bare avslapping. En liten dukkert i fjellvannet for jentene. Litt for kaldt for min del. Utrolig deilig med en slik avkobling.


 

Nå står ukens første treningsøkt for tur. En løpetur før solen varmer for mye. Er du med på sommertrening? Kommeter gjerne under her så kan vi holde hverandre motivert gjennom sommeren:)

Ferie-klem fra Margit

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg