Kaster inn håndkle!

Jeg er ikke den som vanligvis gir opp og kaster inn håndkle. Men nå er det nok! Ihvertfall for denne gangen. 

Jeg har sett frem til sommerferie lenge nå. Det skal bli godt å roe ned, få sol på kroppen, ha tid med familien og lande alle baller. Men jeg er ikke flink på å ha ferie har jeg funnet ut. Aller best er jeg når jeg har mange baller i luften, mange tanker i hodet, stålkontroll på rutinene og noe å gjøre hele tiden. Vi har hatt 2 dager med ferie og jeg er allerede utålmodig. Idag vender vi snuta hjemover fra campingen.

Du vet når du ikke vet hva du skal finne på, kroppen er rastløs og du ikke finner roen. Slik har jeg det. Det har ingenting med de rundt meg å gjøre eller campingen for den saks skyld. Nei, jeg er rett og slett DRITTLEI av dette sommerværet. Jeg som lovte meg selv å ikke snakke om været eller la det påvirke meg. Jeg har altså latt meg påvirke. Igår var det stort sett skyet, det blåste katter og hunder og til tider regnet det. Og det på campingen. Det er aldri dårlig vær i paradis, ihvertfall var det alltid bikinivær der når jeg var liten. 

Nå blir det noen dager hjemme. Passer meg egentlig fint. Jeg har ett par baller i luften som jeg vil få landet før jeg kan ta helt ferie. Det blir altså litt jobb på meg noen dager så prøver vi å ta ferie igjen neste uke. da ønsker jeg meg tropesommer. OK?


Gleder meg til et bad og litt hjemmespa når vi kommer hjem. Det er ikke så gæli at det ikke er godt for noe:)

Klem fra værsyke Margit

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg