Butikken min stenger!


God morgen! En herlig morgen fra denne kanten. Jeg sitter oppe med eldstejenta og ser på barne-TV, mini sover enda. Det skal sies at hun ikke var trøtt igår kveld og sovnet ikke før sent, godt hun tar det igjen nå. Kaffe og litt blogging på meg. Solen skinner og varmer godt allerede, det er lykke for meg!

Jeg er så glad i disse turkise detaljene. Sammen med hvitt og grått blir det så rent. Minner meg om klart vann i sydligere strøk. Noen ganger er det så deilig å sprite opp det ellers så rene lerretet jeg omgir meg i. Sand, skjell, drivved, turkis og hvitt så er du der. Vi skal plukke mer skjell på stranda for å pynte opp i krukker, huriccanes og på fat. Enkelt og rimelig.

Neste uke har jeg sett meg nødt til å stenge butikken min. Planen min er ikke blitt som jeg trodde, sånn er det innimellom desverre. Det er mye positivt med å være sin egen herre, men også noe kjipt. Jeg har bestemt meg for å ta neste uke fri sammen med mann og barn, og da ble dette eneste mulighet. Men fortvil ikke den stenger ikke for evig og alltid. Uke 30 er vi på plass igjen. Så om du kommer til stengt dør i uke 29 og blir irritert, så tenk på at to små barn får ha ferie med mammaen sin som allerede ofrer veldig mye for jobben sin. Jeg gleder meg ihvertfall til å kose meg med mine og skal prøve å ikke tenke så mye på dette. Valget er tatt! 

St.barths turkis pute// Turkis pute// St.barths lykt// Turkis potte

Nettbutikken holder selvfølgelig åpent og kanskje skjer det noe spennende der:) Følg med!

Sommerferie klem fra denne kanten

4 kommentarer

Siste innlegg