Sommerferie: Morgenøkt!

//Inneholder adlinks//


Jeg elsker å starte dagen med en treningsøkt! Sommerferie er intet unntak. Om man til hverdags ikke får til en treningsøkt på morningen, så er ferien en fin tid å teste det ut. Det er så deilig å svette og våkne på denne måten. Men det aller beste må være å ha hele dagen foran seg og vite at man er ferdig trent. #denfølelsen

For min del er den enkleste og beste treningen på ferie å løpe en tur. Gjerne etterfulgt av litt styrke. Her i vårt paradis har jeg den fineste utsikten på turen. Jeg har lagt opp en løype som inneholder både skogssti, landevei, kyststi og havneområde. En perfekt miks. Ja, også passerer jeg mange fine hus og hager som gir meg litt inspirasjon. På veien hjem stopper jeg innom baker´n og tar med ferskt brød til de som sover hjemme (mann og barn).

Jeg har funnet meg treningstøy som passer fint nå om sommeren. Litt lettere tøy er godt når det er varmt. Shortsen min er perfekt! Mange shortser på markedet er så innmari korte, og passer ikke meg som har passert 20år for lenge siden. Denne sorte shortsen med rosa tights under er perfekt, og ikke for kort! Finnes her. Matchende singlet med tilhørende sort treningsBH under finnes her.

Trener du på sommerferie? La meg høre fra deg i kommentarfeltet. Sammen kan vi inspirere hverandre:)


 

Tusen takk til alle fine hilsninger fra dere angående feriestengt neste uke. Det lettet veldig på den dårlige samvittigheten min. Vi skal kose oss med ferie og det håper jeg du også skal:)

Margit

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg