Sommerferie: Barn er ikke så vanskelige!


God kveld til deg! For en nydelig dag det har vært! Sommernorge har vist seg fra sin beste side. Sol, bading, strand og sand over alt. Akkurat slik det skal være. Tror jeg til og med har blitt litt brent tross i smøring og smøring. Kjennes varm ut nå ihvertfall.

Vi var en tur på fjellet i helga for å se til bua vår og titte litt rundt. Barna var så fornøyde når vi kom opp. Fant hver sin bøtte og spade og utforsket området. Litt sand, jord, kongler og maur var alt som skulle til. Med en engangsgrill og en pakke pølser så var lykken komplett:)

Jeg og Kristian ble sittende å snakke mens barna lekte så fint med hverandre. Det var så lite som skulle til før de storkoste seg og vi kunne senke skuldrene. Vi ble enige om at det var så lite som skulle til for å tilfredsstille barn. De er ikke så veldig kravstore. Jeg tror det er vi foreldre som mener at barn må taes med på hotellturer, sydenturer, i alle mulige parker, på shopping og i det hele tatt i sommerferien. Selvfølgelig er det koselig å ta de med på noe, men det trenger ikke være så stort og flott. Det er vel heller de voksne som ønsker dette. Sommerferien trenger ikke å være full rulle og aktiviteter hele tiden. Det gjør barn slitne og grinete og foreldrene blir irritert og lettere irritert. Vi har vel alle opplevd noen slike i ferien?

Ofte er enkle det beste. Tid sammen med foreldene, rolig tempo og masse tid sammen er gull for barna. Barn er ikke så vanskelige å tilfredstille i forhold til oss voksne.

Når endrer det seg?

 

Imorgen blir det utenlandstur på oss. Vi skal ikke så langt da. Haha!

Sommerklem fra denne kanten

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg