Free Drinks and Good Food Only!


God kveld og hei lørdag!

Jeg lovet dere bilder av uteplassen vår. Vi har en stor rottingsofa som jeg er så glad i. Den er digg å ligge på, spesielt på kvelden med et teppe over seg og bare nyte sommerkvelden. Før vi dro på ferie piffet jeg kroken opp litt ekstra. Laget den mer sommerlig og klar for en kveld i lougen:) Sjampisen står klar. God mat og drikke er vi vel alle glad i når det er sommerferie? Her i huset er det intet unntak. 


Ramatuelle fat// Rosa potte// Something else vase// tau lys// Free drinks pute// Stripet pute// Party cooler// Champagne glass// Good food brikke//

Sommerferie er deilig. For min del er det bare en dag igjen før det er tilbake til jobb. Denne uken har jeg koblet helt ut, det har vært deilig. For ikke å snakke om at det var høyest nødvendig. Jeg var nok mer sliten og lei enn jeg visste selv. Hodet kverner konstant rundt jobben/butikken min hele tiden og noen ganger kan det bli for mye. En uke hvor jeg bare har hatt ferie og ikke ofret butikken så mye som en tanke har vært på sin plass. Og vet dere hva? Nå er jeg så giret for å komme tilbake til jobb! Jeg har mange nye planer, ideer og påfunn som dere skal få se utover høsten. Håper å se deg til uka om du bor i nærheten!:)

Pssst! For å gi meg selv enda mer å gjøre til mandag så kjører jeg tilbud i nettbutikken som gjelder fra nå og frem til midnatt imorgen søndag. Siste frist søndag 19.juli kl.23.59. 

20% på nesten alt i nettbutikken ved å bruke kode: summersunday 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg