Et nytt kapittel venter!


Hei fredag kveld! Lysene er tent og jeg har slengt meg ned i godstolen etter en effektiv og aktiv dag. Jeg startet dagen med en løpetur i deilig solskinn, det var godt å kjenne at solen varmet så tidlig på morgenen. Dagen på jobb bare fløy avsted. Etter jobb ventet et spennende møte. Dette har jeg ventet en god stund på.

Nå sitter jeg her med mange tanker og sommerfugler i magen. Samtidig har jeg en indre ro. Jeg har jobbet, tenkt og brukt mye tid på dette den siste tiden. Nå er avgjørelsen tatt og jeg er klar! Denne høsten blir spennende, slitsom og en av de beste. Herremin som jeg gleder meg til å fortelle dere. Desverre må dere vente til neste uke før jeg kan avsløre noe. Jeg er klar, og du skal få være med!

Som om ikke dette er nok. Igår startet jeg opp med noe nytt og spennende. Jeg skal lære, teste og bli mer erfaren før jeg skal introdusere dere for det. Jeg er heldig som skal få oppleve og være med på så mye spennende fremover. Lucky wife, lucky life:)


Jeg vet at det er kjedelig at jeg ikke kan si så stort mer akkurat nå, men samtidig er det ganske gøy å være hemmelighetsfull. Det aller beste med dette er at jeg har så mye spennende å vise, fortelle og dele med dere fremover. Jeg skal levere!

Over og ut:)

4 kommentarer

Siste innlegg