Hjemme alene for en kveld

God lillelørdag til deg! Det har vært så deilig å være på ferie, men det er jammen meg enda bedre å komme hjem igjen. Nå rmannen er inne i sin 4.uke hjemme og ungene likeså så kan det være en utfordring for de fleste. Vi har hatt mange fine dager sammen og opplevd mye. Men jeg skal ikke lyve å si at det er helt faktastisk å sitte helt alene i stuen akkurat nå! Mannen er ute på vift (noe bilrelatert såklart) og ungene sover. Jeg har tent masse lys, fylt glasset med kald pepsi-max (lov idag) og smurt inn magen med wrapping og ansiktet med maske. Hverdagslykke på en vanlig onsdag:)

Dagen startet med en styrkeøkt, godt å pumpe litt igjen. Det ble proteinpannekaker til frokost, oppskrift kommer imorgen. Hele huset fikk smake på vaskefilla og klær vasket. Alt dette før klokken rundet 12.30. Jeg har så mye energi for tiden, jeg elsker det! Trening, sunt kosthold og bra med søvn er oppskriften. I tillegg til noe helt supert som jeg skal dele med dere om litt. Dette er noe alle husmødre må ha, vi skal jo levere på mange plan. 


Nyt kvelden videre!

Jeg har fult opp med planlegging av så mye spennende for tiden at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne nesten. Veldig snart skal jeg dele med dere:)

Klem fra hun som fyller år imorgen:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg