Slik får jeg masse energi!


Gooooo Morgen! Oppe og ikke gråter? 

For en deilig søndag dere. Frokost er inntatt og jeg skal ut å lufte meg. Jeg lever et ganske hekstisk liv med to små, mann, egen butikk og hjem. Det er mye planlegging og struktur som skal til for å få hverdagen til å gå opp. Med en mann som jobber borte så ligger mye av ansvaret på meg. Jeg trenger energi for å holde et godt tempo og et fokusert hode. I mange år har trening vært en fantastisk måte for meg å koble av og ikke minst samle energi. Sammen med et sunt kosthold gir det meg et bra utgangspunkt. 

Tidligere i Sommer kom jeg over Argi+ som er et kosttilskudd for oss med et aktivt liv. Har vi ikke alle det stort sett? Nå har jeg brukt dette hver morgen i over 1 månded og jeg har fått et helt nytt liv. Jeg har energi og overskudd i hverdagen, noe jeg tidligere ikke hadde da klokken passerte 19. På treningsfronten så kjenner jeg at jeg har mer energi enn før, noe som igjen vil gi meg resultater. Hver morgen våkner jeg uthvilt og til og med før vekkeklokka. Det er ikke vanlig for en slumrer som meg:)

På folkemunne blir Argi+ kalt “husmorspeed”. Jeg kan skrive under på det! 
I feel like the beast!!!!!

Argi+ er bare ett av mange produkter hos Forever Living. Nå har jeg testet en del av deres sortiment og har valgt å bli forhandler selv. Nå ønsker jeg å tilby disse bra produktene til dere. Jeg kaster ikke bort tiden min på noe jeg ikke kan gå god for selv. Det at det er 90dagers fornøydhetsgaranti på produktene syens jeg også sier sitt.

Trenger du overskudd i hverdagen? Da kan jeg varmt anbefale Argi+ som du kan kjøpe her.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg