15. AUGUST. 15


15.08.15  En lykkens dag! 

Vi har planlagt det lenge, dette skulle være vår dag. Datoen ble satt for over ett år siden. Bare fordi jeg synes det er en perfekt dato for å gifte seg. Det er en dato man husker. 15.08.15. 

Datoen ble satt, men ikke noe annet. Lokaler er blitt besøkt og vurdert. Hoteller er blitt sjekket. Fine gårder er blitt tittet på. Slott i Sverige er vurdert. Listen er lang, men vi klarer ikke lande ballen. Hvordan vil vi at vårt bryllup skal være? Valgene er altfor mange. Stort, lite, fjell, vann, gård, intimt, stivt. Ja, også har man utenlanske bryllup også da. Bare for å forvirre litt mer. Kanskje vi bare skal reise vekk og gifte oss i det hemmelige?

Vi er ganske rådville og venter på å finne THIS IS IT. Kan du hjelpe oss? Gode tips, forslag og råd tar vi gjerne imot!:)


Jeg har en ting klart og det er fargetema. Kan du tippe hva det er?

-Klem fra ugift-

6 kommentarer
  1. Hei! Sånne dager det er veldig moro og feire med de en bryr seg om. Samme om det er stort eller lite, bare at fargen blir rosa og at vi blir bedt! Klem tante kari

  2. Hva med Vestre Spone kapell og Overn gård? Kortreist bryllup må jo være fint, og det aller viktigste er de som er med og feirer sammen med en.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg