Slik får du hotellfølelsen!


Hvor mange ønsker ikke å få følelsen av hotell og luksus i hverdagen? Det var et av kriteriene mine da jeg skulle innrede soverommet vårt. Allerede da vi satte oss ned og tegnet huset var det den følelsen jeg ville ha frem. Soverommet vårt skulle ligge i enden av huset med walk-in garderobe og eget bad. Slik ble det også:)

Det er ikke så mye som skal til for å skape den rette hotell følelsen på soverommet. Jeg har samlet de viktigste punktene som jeg vil dele med deg:

♥Sengegavel er med på å skape en herksapelig seng og skape en fin ramme på sengen. Her er det mye å velge i. Alt fra stoppet gavel i stoff/skinn, en gammel tredør, palle-gavel, snekret gavel eller bruk fantasien:) 

♥Gardiner er med på å skape et rom. Tykke, lange gardiner gir en følelse av luksus. Velg gjerne stoffer som lin, velour eller silke.

♥Tapet og valg av farge er med på å skape rommet. Dekk gjerne en vegg i rommet med tapet for å skape litt liv og mal resten av veggene. Tapet med metalleffekt gir litt glam til rommet. Blomstrete tapet gjør rommet mer romantisk. Selv liker jeg jordfarger blandet med litt metall.

♥Nattbord er et must synes jeg. Det er med på å skape litt liv rundt sengen. Her kan du plassere pene lamper, fotorammer og annet stæsj. 

♥Lamper på hver side av sengen er både pent og praktisk. Heng lampene på veggen eller sett de på nattbordet. Velg lamper med litt størrelse for å gjøre rommet herskapelig.

♥Tekstiler er med på å myke opp sengen og gi farge til rommet. Fyll sengen med mange puter, og sengeteppe. Re opp sengen hver dag for den rette følelsen. Det er ikke like delikat å legge seg i en uoppredd seng. Tilsett puter med farge for å forandre rommet på en rimelig måte. F.eks lysere farger på sommeren og mørkere farger på høst/vinter. 

Håper dette var noen tips på veien til ditt Drømmesoverom♥

Jeg hopper til køys!

3 kommentarer
  1. Fine tips. Jeg har alltid lurt på hva man gjør av alle pynteputene når man ska legge seg. Sengeteppe og pynteputer som blir liggende på gulvet er jo ikke så kos, og det tar mye plass. Noen ideer? Monica

  2. Monica: Vi legger putene på hver vår side på gulvet og teppet ligger på. Jeg synes ikke det gjør noe at det ligger på gulvet når vi sover og det er mørkt så da ser jeg ikke rotet:) Sengen fikses og blir redd opp med engang vi står opp. Klarer ikke dra hjemmefra med rotete seng:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg