Fra Sengekanten?..

God morgen lørdag! Og hei fra sengekanten. Riktignok ligger jeg ikke i sengen vår, men på hotell i Oslo. Jeg måtte bare vise noen bilder fra soverommet vårt med nyoppredd seng og noen nye småting. Nå er det interiørmesse og jeg bobler snart over av inspirasjon og glede!

Dagen igår var så fin. Jeg dro tidlig inn til messa og fikk gjort unna mange innkjøp. Det kommer så utrolig mye fint inne interiør, klær og tilbehør fremover at jeg bare tripper. Den nye butikken min blir AMAZING! Denne gangen tror jeg ikke at jeg skal dele så mye innkjøpsbilder med dere, heller holde kortene tett inntil brystet. Jeg legger så utrolig mye tanker og engasjement i innkjøpene at jeg vil ikke gi det fra meg til noen andre. Desverre er det mange andre i bransjen som lett lar seg rive med. Planleggingen med den nye butikken er ganske klar i hodet mitt. Alt fra plassering til utsillinger er tenkt ut. Håper det blir som jeg håper og ser for meg. Jeg kan nesten ikke vente!!!

Etter messa mått ejeg klarne hodet mitt. Det ble en skikkelig styrkeøkt her på hotellet før jeg fikset meg og spiste middag ute. Det var utrolig merkelig, men fint på samme tid. Ganske artig og se på menneskene rundt. Jeg trives i mitt eget selskap. Egentlig skulle jeg ut med en god venninne, men hun ble syk desverre. Kvelden tilbragte jeg i senga med Senkveld på TV. Noen ganger er det deilig å bare roe ned, være alene og ikke ta hensyn til noen andre. Jeg trenger ihvertfall det innimellom slagene:)


Nå venter en løpetur før jeg skal nyte en deilig hotellfrokost. Det beste med å være på hotell! Flere skatter skal sankes inn til Drømmeverden også, så det er bare å komme igang.

Fin Lørdag til deg!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg