Høsttrening i boks!

Sponset Innlegg

Høsten er her og det begynner å bli skarpere i luften. Været viser seg fra sin beste side i disse dager, men det blir veldig snart kjøligere. Da gjelder det å ha en god treningsjakke og lange tights. Shortsen kan legges på hylla for nå. Jeg elsker å løpe ute i all slags vær. Til og med i kuldegrader og snø. Det gjelder bare å kle seg etter forholdene. Akkurat nå står en ny løpejakke på ønskelista, sammen med litt nye farger. Jeg har akkurat kjøpt meg nye lilla sko som vil passe perfekt til denne lilla jakken. Min ønskeliste ser slik ut nå:

Alt har jeg funnet i nettbutikken til Gymgrossisten. Perfekt at Cuponation har en eklusiv kode som varer ut uke 36. Få 300,- i rabatt på kjøp over 1000,- hos Gymgrossisten. Det er jo en super deal! Jeg bestiller hjem ønskelista mi med engang. Har du sjekket ut Cuponation tidligere? Der finner du så mange bra rabattkoder for netthandel. Det lønner seg å sjekke de ut før du taster hjem noe. Alt fra hotell, klær, trening, leker ja i det hele tatt hele segmentet av nettbutikker. Sjekk ut Cuponation.


 

Jeg drar til fjells med mine. Kosebua vår er solgt så den må tømmes og gjøres klart for en ny familie. Litt leit, men samtidig ok. Akkurat nå er det ok med alt vi blir ferdige med. Så kan jeg konsentrere meg 100% med den nye butikken min. Jeg har en sånn ro i magen nå, alt er bestilt og bestemt. Drømmeverden kommer til å bli den fineste butikken, det er det ingen tvil om.

Klargjøring til høsten er det kanskje flere som skal idag? Jeg begynner med å klikke hjem litt nytt høst-treningstøy:)

FIN SØNDAG!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg