Velkommen til høsten!


Idag skriver vi 1.september og vi kan ønske høsten velkommen. Etter en fantastisk august med masse deilig sol er det helt ok å gå videre. Jeg liker høsten og det den står for. Ekstra frisk luft ute, masse fine farger i naturen, mørkere på kveldene og tid for innekos. Det finnes ikke noe bedre enn å tulle seg inn i pleddet med en kopp tea, masse tente lys og et av høstens program på TV. Ja, eller macen i fanget med litt småjobbing for min del. Jeg klarer ikke å bare se på TV:)

Hva er høst for deg?

Imorgen onsdag skal vi ha kundekveld i butikken kl.18.30. For å gjøre en forandring på kundekvelden så har jeg invitert Torunn fra Forever Living. Hun har lang fartstid i firma og det hun ikke vet er ikke verdt å vite:) Hun vil fortelle om bl.a Aloe Vera, C9, Argi+ osv. Jeg har selv testet mye av disse produktene og kan sterkt anbefale de! Håper vi sees til en real helsekveld i Drømmeverden? Kommenter gjerne i kommentarfeltet, det setter jeg stor pris på.

Tirsdagklem fra denne kanten

2 kommentarer
    1. Hei! 🙂 Jeg var så utrolig glad da jeg fant bloggen din, og den problemstillingen rundt benkeplaten deres,, At det fantes noe å gjøre! Behandlet vår heltre eikeplate, og den ble helt forferdelig gul! Jeg har lett etter den dekorvoksen, og sport ulike forhandlere, men ingen vet hvor jeg kan få kjøpt den,, Derfor ville jeg ha satt umåtelig pris på å få svaret av deg 😊 Mvh Ninette

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg