Jeg trenger hjelp! NÅ!


Verden er så urettferdig. URETTFERDIG! Her sitter vi i våre varme stuer, lesker oss med god mat og drikke, titter på Tv, nyter helgen. Vi bor i verdens beste land. Jeg er født i verdens beste land. Her hvor vi til tider klager over for høye bensinpriser, matpriser, lange sykehuskøer, for høye skatter?..ja,listen er lang. Joda, vi har nok vårt å jobbe med her i Norge, men ikke satt i perspetiv!

De siste dagene har jeg ikke vært aktiv her på bloggen, heller ikke på andre sosiale media. Jeg har rett og slett tatt en pause og satt ting i perspektiv. Daglig poster jeg bilder av interiør, pene ting, mote, helse, trening osv. På samme tid flykter barn, damer og menn fra Syria. Mens jeg lever i min rosa “Drømmeverden” løper andre for livet. Vekk fra landet sitt, sine hjem, familie, sine røtter. Hvilken gal verden er det vi lever i?

Vi har vel alle sett bildet av lille Aylan Kurdi som er skylt på land. Bare 3år gammel. “Forestill deg at dette er ditt barn” lyste overskriftene mot oss. Jeg har ingen problem med å forestille meg det. Mammahjerte mitt blør for deg lille venn. Bildet har festet seg på netthinnen, øynene mine fylles med tårer hver gang. Dette bildet viser bare en av mange. Om det ikke går inn på deg, hva ryster deg da?

Jeg har bestemt meg for å hjelpe. Den jobben er for stor alene, men vi kan alle bidra med noe. Jeg har mange flotte lesere, nå trenger jeg dinhjelp! Gå inn på min innsamlingsside og doner nå. Hver krone er mye verdt. Du finner siden min HER. (pengene går direkte til flykninghjelpen) 

Takk for at du leste og jeg håper du vil dele innlegget med alle dine venner på facebook. Del gjerne linken til innsamlingssiden også. Jo flere som ser den jo mer klarer vi å gi. Jeg skal holde dere oppdaert selvfølgeig her inne.

Siste innlegg