Trodde aldri jeg skulle dra denne i hus!


Vi skriver september og det betyr at høsten er igang. For meg betyr høsten innekos, tente lys og varme. Bladene på trærne begynner snart å skifte farge fra grønt til gult, orange og rødt. Skikkelig høstfarger! I år har jeg vært skikkelig dristig, jeg har tatt kanskje en av de mest høstlige fargene i hus. Nemlig orange!!!!

Tror jeg knapt har hatt et orange plagg i hus, det er ikke min farge i det hele tatt. Den gangen jeg hadde sort skinnsofa, bombay stuebord, black design lysestaker og knæsje detaljer streifet jeg fort innom orange. Sånn 2000-isj. Nå tester jeg det altså ut igjen 15 år etter, og jeg digger det! Jeg elsker hvordan fargen spreker opp og samtidig glir godt inn i alt det beige. Her hjemme har jeg et rent lerret som gjør det enkelt å tilpasse hjemmet etter årstidene. Ved hjelp av linfargede møbler, drivved, rotting, jordftoner på veggene og base tekstiler har jeg laget et enkelt lerret å jobbe med. Nå som høsten er her har jeg tilsatt orange elementer, saueskinn, pels, kobber og masse tente lys. En ganske enkel og rimelig måte å fornye hjemmet på ved jevne mellomrom.

Og hei, Orange er årets farge! Den gir interiøret en leken utstråling man blir i godt humør av!(Annonselenker til egen nettbutikk) Orange pute// Hurricane RM// Vase RM// Pels pledd//

Håper du blé fristet til å teste ut orange, eller kanksje en annen farge denne høsten?

2 kommentarer
    1. Heisann. For en tid tilbake så skrev du om kjøkkenbenken din. Du smurte den inn med Osmo dekorvoks. Er du fornøyd med denne, unngår du flekker og ringer i treet? Skal skifte til eik benkeplate og trenger noen tips og råd.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg