Pent, men helt ubrukelig!


God søndag fine folk♥ For ganske lenge siden flytte jeg spiesbordet vår ut i stua vår. Jeg ønsket å ha en egen spisestue i tillegg til spiseplass på kjøkkenet. Tidligere hadde vi bare spisestue på kjøkkenet. Bordet vi satte inn på kjøkkenet er et gammelt bord med vakre detaljer. Dette skulle bare stå her i en overgang til nytt bord. Vel, det er 8mnd siden. Midlertidig der altså:) Bordet er kjempeflott, men bena er løse og hele bordet risetr bare du ser på det. Shaky shaky! Jeg har hele denne tiden ønsket meg et bord fra Riviera Maison, men det har tatt tid å spare. Nå har jeg funnet et annet bord jeg også liker, så vi får se hvilken av de jeg velger. Flott blir det uansett og jeg gleder meg til å få en spiseplass som også fungerer. Ikke bare ser pen ut:)


Idag har vi hatt skikkelig familie dag. Over 2 timer i svømmehallen med jentene var gull. Gøy å se hvor trygge de er i vannet begge to. Eldstemann er mer under vann enn over og minstemor er skikkelig tøffing som hopper fra kanten og dykker under. Det ble en slapp ettermiddag, rart hvordan svømming tar på. Jeg fikk løpt meg en tur alene. Godt for kropp og sjel. Det er blitt omkjøringsvei her hvor vi bor. Det betyr mye mer trafikk enn hva vi er vant med, her er det vanligvis veldig stille på landet. Det er så synd at folk ikke tar hensyn til oss som ferdes langs veien. Opptil flere ganger opplevde jeg biler som passerte meg veldig velig nære. Neste tur tar jeg med meg en spiker i hånda. Haha! Skal vi se hvem som ler sist:) Neida. Joda.
Jeg er kjempeklar for nest siste uke i Drømmeverden på Tommy´s. Håper å se deg? Butikken er full av nyheter og salgsvarer!

Søndagsklem!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg