Slått Ut!


God kveld! Her har dagen og kvelden gått med til jobb for min del. Mange nyheter er lagt ut i nettbutikken, det merkes at det er høst på alle plan. Lysene har vært tent og jeg har nippet til en kopp tea. Høstfølelse! Jeg har sjekket ordre som skal leveres til det nye lokale, her tar jeg ingen sjanser. Selv om man ber om en leveringsdato så er det ingen selvfølge at det blir fulgt. Hittil har 3 leveringer allerede kommet, selv om det er 2 uker igjen. Men det er bedre med for tidlig levering eller ingen levering til åpningen:)

Men dere, jeg våknet idag med en litt stiv skulder. Begge skuldrene mine har vært srive den siste uken, så det var ikke noe nytt. Før jobb ble det en styrkeøkt, en skikkelig god økt også. Det var så deilig å føle at man i utgangspunktet var litt sånn jeg-orker-ikke-trene-mood også endte det opp med en digg økt! Men iløpet av ettermiddagen har skulderen og nakken min blitt helt stiv. Så ille at jeg nesten ikke klarer å holde armen høyere enn skulderen. Snakk om å bli helt slått ut av spill!!! 

Senga mi kaller. Jeg må smøre meg inn med heat lotion og ty til smertestillende. Krysser fingrene for en bedre skulder imorgen. Da skal jeg nemlig pleie meg selv litt:)

Over og ut!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg