Siste rest-


For et herlig og varmt vær det har vært idag♥ Dette må vel være siste rest av sommeren? Selv har jeg ikke fått vært ute i solen idag, men det gjør ingeting. Det fine været gjør noe med humøret til folk og da er det helt ok og veldig hyggelig å jobbe i butikken. Blide mennesker er noe av det beste jeg vet! Jeg kan ikke fordra grinete og negative mennesker. Smil til verden og verden smiler til deg:) 

Mann og barn har vært på fotballcup idag. Pernille har spilt sin første cup! Mammahjerte er stolt og skulle gjerne vært der, men jeg får være med neste gang. Det har vrimlet av fotball jenter og gutter i Åmot idag. Moro med så mye liv og røre i Åmot! Også så heldige med været. Det er jo bare noen dager siden det regnet hunder og katter ute. 

Vet dere, nå  er det bare 1uke (!!!) igjen til jeg stenger dørene i Drømmeverden. Dette har jeg planlagt og jobbet så lenge med at jeg nesten ikke kan tro at det snart er der. Om under 2 uker har jeg en dobbelt så stor butikk! Stappfull av masse griselekkert og nye varer. Snart er drømmebutikken min en realitet, den absolutte DRØMMEVERDEN!!!

Nyt Lørdagen videre dere♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg