Når livet tar slutt!


Vi har kanskje tenkt tanken mange ganger, men bare skøvet det fra oss. Jeg har også det, men tenkt at det skjer ikke meg. Det var helt til nå. Det føles som at livet er slutt.

Tenk at vi kan bli så avhengig. Så tilgjengelige, men alikevel så opptatte. Tanken gjør meg skamfull. Hele livet hviler i vår lune hånd. Vi opplever, deler og holder oss oppdatert. Det er slik vi holder kontakt med omverden. Da jeg var mindre kunne jeg telefonnummeret til mange, til de som betydde noe. Idag kan jeg knapt et nummer, sett bort fra mitt eget og mannens. Trist! Vi tok opp telefon og ringte familie og venner. Nå sender vi en FB melding. 

Igår våknet jeg med en beskjed på telefon. Oppdateringen var klar og jeg trykket ok. Etter en god stund var den ferdig oppdatert og kun noen steg igjen før den var ferdig. Vel, det var siste gang jeg hadde kontakt med omverden. Iphone min er helt låst. To hele dager uten telefon kjennes på kroppen. Jeg blir stresset av å ikke kunne ringe noen om noe skulle skje, dele med omverden, sjekke mail og alle andre faste ting. Jeg lever av å være på sosiale medier med butikken min, det stresser meg nå. Men alt i alt har jeg sikkert veldig godt av det. Naturlig detox kaller jeg det:)


Jeg føler meg naken uten telefon. Faktisk føles det som at livet har tatt slutt! Jeg har fått tips om en siste ting jeg skal teste ut, ellers blir det ny telefon.

Klikker liker om du er like avhengig som meg?

Nattaklem fra hun som ikke engang har vekkerklokke lenger!

6 kommentarer
  1. Veldig bra skrevet! Kjenner meg veldig godt igjen. Akkurat nå prøver jeg å avvende meg trangen til å sjekke facebook til enhver tid. Jeg har skrudd av varslene fra facebook og messenger, og prøver å legge telefonen et stykke unna meg. Jeg prøver også å skru av nettet på telefonen hvis det ikke er noe spesielt jeg skal gjøre/sjekke. Jeg legger også dataen et stykke unna meg, og setter på alarm på telefonen som ringer etter 30 min når jeg får sitte på nettet på pc-en mens jeg heller leser en bok og gjør andre ting. Kjenner det er vanskelig, men håper det går seg til!

  2. Sandra: Så flink du er! Ja, dette er viktig å ta tak i, vi blir altfor avhenige. Nå er jeg på dag 3 uten telefon og jeg må si at jeg får gjort mye mer og føler meg så fri:) Men nå må jeg har ny tlf pga butikken og jobben min.

  3. Sånn har min iphone vært også. De ordnet det på Mobildata, men da er den som ny igjen – ingen lagrede telefonnummer bl.annet !;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg