Ille STOLT!


Nå har jeg jobbet fra morgen til kveld den siste uken og vel så det. Det merkes på kroppen, men jeg er still going strong. Lokale er ferdig, hyller er oppe, varer er plassert og 1 tonn med varer kom igår (vekta er faktisk sant). Mye av varene fikk vi opp igår, resten pakkes ut idag. Da gjenstår bare styling og siste finpuss. Det er helt utrolig! Jeg kan med hånden på hjerte si at dette blir den fineste butikken jeg kunne tenke meg. ILLE STOLT, gleder meg til å vise♥

Midt i tunge løft, papp-helvete (vet du hvor mye papp som kommer med interiørvarer???) og utpakking av varer tikket det inn en melding på telefon min. Jeg har blitt Supervisor i Forever Living! For de som lurer så har jeg nådd første målet mitt av kompetansetrappen. Men dette er bare starten. Jeg jobber med Forever Living ved siden av  eller parallelt med butikken min. Først tenkte jeg at det har jeg absolutt ikke tid til ved siden av all annen jobb, men når det er produkter man selv elsker så selger jeg uten å tenke over det. Forever Living kan tilby frihet, jobb når du vil, ekstrainntekt ved siden av jobb eller som heltidsjobb, bilbonus, gratis turer, fantastiske produkter og bonuser! 

Vil du jobbe med meg? Ønsker du mer frihet? En ekstra inntekt eller fulltidsjobb? Bli med i teamet da vel:) Kontakt meg: [email protected] for info eller en uforplitende  samtale.

Ny Dag, Nye muligheter. Jeg får komme meg på jobb igjen. Idag får jeg også spennende besøk!

2 kommentarer
  1. Hei! Og gratulerer med ny, flott butikk!! Ikke lett å reise derfra uten å handle 😉 Nå bærer det til fjells for å nyte høststemningen med ny lue og nytt interiør. Lykke til!! Er plutselig tilbake for å handle kaffe og julegaver.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg