En ny reise!


God kveld! Etter noen uker med ekstra mye jobbing både fysisk og psykisk er det nå tid for noe nytt. Med lange dager har det fort blitt litt enklere løsninger på matfronten. Jeg har gått for lenge uten mat og ofte ble det kjapp og enkel ferdigmat. Flere dager ble det en del søtsaker når blodsukkeret ble for lavt. Dette kan jeg altfor mye om så det er en skam å havne der selv. Men nå er det nok!

Denne uken kicker jeg igang med Change 9 programmet. Det er et 9 dagers program for å “vaske ut” gammel moro og etablere gode vaner igjen. En ny reise mot et sunnere og smalere meg! Programmet er enkelt å følge, effektivt og gir deg de verktøyene du trenger for å starte din forandring. Mange har gått ned flere kilo og cm på dette programmet. Jeg har solgt denne pakken til mange kunder og alle har vært så fornøyde. 

Dag 1 og 2 er de vanskeligste dagene. Det er da grunnlaget skal legges. Idag gjelder det å drikke masse vann, aloe vera gel og veldig lite mat. Jeg har en fri liste å velge fra bare. Sulten kjennes og jeg har veldig lyst på mat akkurat nå. Varm mat hadde vært digg! Men jeg er sta og skal gjennimføre dette, sulten eller ei. Det gjelder å ha litt selvdisiplin de første dagene, men det er jo så deilig etterpå. 

Har du lyst til å prøve? Jeg har flere C9 pakker på lager. Vil du vite mer så send mail til: [email protected]. Du kan bestille pakken her

Jeg skal dele prosessen med dere:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg