MatLyst!


God kveld og torsdag til deg! Hvor er de siste dagene blitt av? For min del har de druknet i jobb, trening, jentekveld og helseseminar. Jeg var et kjempebra foredrag igår i regi av min Forever Living team. Jeg lærte så mye om kropp, hjerne og kosthold. Så innmari moro å lære mer og ikke minst forstå sammenhengen mellom kropp og hva man puter i kroppen. Jeg er allerede klar til å gjøre en endring her hjemme. Vi har i utgangspunktet et veldig sunt kosthold, men det er alltids noe man kan bli bedre på.

Jeg har nå fullført DAG 4 i C9 programmet. De første dagene var tøffe, spesielt første dagen. Hodepine, svimmel, mye sulten og litt grinete. Dag 3 snudde det. Jeg våknet så tilfreds, glad, med mye energi og følte meg så ren i kroppen. Helt rått! Idag har det bare vært en fryd med enda mer energi og glede. Jeg gikk ned litt over 2 kg de 2 første dagene. Det skal bli gøy å se det endelige resultatet. Nå koser jeg med med maten og alle smakene. Det er gøy å lage mat igjen og alt lukter så godt. Det var en glad mann som kom hjem etter endt arbeidsuke til biff, ovnsstekte søtpotetbåter og brokkoli. Og hele familien drakk vann til. Pepsi max og vin fikk ikke ærend av å følge oss nei.


Denne helgen skal jeg kose meg på kjøkkenet. Lage god, hjemmelaget mat. Og huset skal få seg en høst-rufs. Det merkes at jeg nesten har bodd på jobb de siste 3 ukene. Nå skal jeg style med mange nye godbiter her hjemme. Gled dere♥

Vil du vite mer om programmet C9? Mail meg på [email protected] eller bestill/se info her

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg