Livsgnist!

Det er så deilig å kunne smile igjen♥ Kroppen er full av energi og livet smiler. Prosessen med flytting av butikken min og alle endringene det har dratt  med seg har tatt på mer enn jeg har villet innrømme. Både for meg selv og de rundt meg. Konstant sliten, kort lunte og irritert er verken sjarmerende eller hyggelig å ha i hus. Alle dager gikk i ett, mandag som søndag. På slutten av prosessen gikk jeg på autopilot. Da den nye butikken åpnet følte jeg meg ferdig og fornøyd. Det var helt til jeg startet jobben med å rydde og vaske ned gamle lokale?.puuh! Nå har jeg fått arbeidet meg inn et par uker i det nye lokale og det kommer seg.

Sist mandag begynte jeg på programmet C9 fra Forever Living. Det er et 9 dagers program for å kickstarte kroppen mot en sunnere og smale deg. Og vaske ut gammel moro. Mange mente jeg var gal som begynte på et slikt program når jeg akkurat var ferdig med flytteprosessen. Nå må du slappe av og kose deg! Jeg skal innrømme at jeg ble litt i tvil selv, ble det for tøft? Idag er jeg så indelig glad for at jeg begynte og har snart fullført, siste dag imorgen. Kroppen er deilig uthvilt og full av energi. Ingen kaffe, pepsimax, søtsaker, kaker, salt, melk, brød, eller ferdig mat. Til vanlig så har jeg et veldig sunt kosthold, men noen små endringer kan man alltids ha. Nå føler jeg meg så ren og kvikk innvendig. Jeg er rett og slett en bedre utgave av meg selv. Perfekt for både meg og de rundt meg♥

Jeg har fått livsgnisten tilbake♥

Trenger du en endring, en ny start eller ønsker en kickstart? Send meg en mail på [email protected] så kan jeg gi deg mer info om C9, eller stikk innom meg på jobb. Jeg har C9 på lager.

Kickin it! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg