The Aspen House= høstmys!


God tirsdag kveld dere♥ Jeg kjenner jeg gleder meg over høsten med den crispe luften, friske fargene på trærne og litt rim på bakken på morningen. Ja, jeg småfryser når jeg går ut døren tidlig på morgenen, men det er litt kos også. Nå er det helt greit å kubbe seg til inne med tente lys, masse puter, pledd, skinn og noe varmt i koppen. Om kort tid blir det mer rim på trærne, det er noe av det vakreste som finnes! Men jeg er ikke helt klar for snø enda.

The Aspen House serien fra Riviera Maison traff meg rett i hjertet. Det er skikkelig høst og vinter for meg! Lekre lykter i tre og sølv, brun-beige tekstiler, pels, og kos. En skikkelig Cottage stil. Jeg får lyst til å slå meg ned her og nyte en varm kakao med masse krem. Tulle pelspleddet rundt meg og bare nyte. DET er høsten for meg♥


Bildene tok jeg på showrommet til Riviera Maison da jeg var der på innkjøp i April. Endelig er dette å finne i Drømmeverden, nå har jeg ventet lenge. Finner du noe du liker også? Og dere, jeg skal til Nederland igjen om et par uker. Da er det innkjøp av vår/sommer 16.

Nå venter et webinar før jeg skal treffe puta. Mini sov dårlig i ntt så jeg sitter her og gjesper:)

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg