24.10: 2 MND TIL JUL!!!!


Har du også dumpet ned i en god sofa, eller er du ute å rocker på dansegulvet kanksje? Ikveld smakte godstolen ekstra godt. Mannen er ute på vift så jeg nyter tiden helt alene. Jeg innrømmer det gjerne: en dag alene med to aktive barn kan slite ut en gråstein. Ihvertfall når dagen blir tilbragt på?…

Ja, jeg er nesten flau over å innrømme hva vi har brukt lørdagen til. Shopping! Og ikke hvor som helst, men på Sandvika Storsenter. At det går an! Jeg ville gjerne ha en skikkelig jentedag med jentene mine og spurte om storesøster hadde noen ønske. Shopping og kafè ønsket hun. Akkurat hva mammaen også liker:) Jeg elsker shopping, men er ikke så veldig begeistret for kjøpesenter. Masse folk, de samme butikkene på alle sentrene, kø for å parkere, kør for å betale, sjelden den gode servicen?.ja listen er lang. Men siden vi alikevel skulle vært på en lekebutikk med godt utvalg så måtte vi til byen. Jeg har ikke vært på Sandvika siden før jul ifjor og tenkte at dit kunne vi dra. Haha!! 

For et kaos! Også med to barn på slep da! Vi fikk handlet det vi skulle på lekebutikken, julekjoler til snuppene og noen julegaver faktisk. Jeg må få unna julegaver innen 1.des ihvertfall så det er bare å begynne. Etter det er det bare jobb for min del, og julekos. Resten av gavene regner jeg med å finne i de lokale butikkene som jeg bruker så langt det lar seg gjøre. Mulig jeg tar meg en tur til Oslo før jul, bare for å se på de julepyntede gatene. Men senter håper jeg at jeg slipper. 


I stua vår har det flyttet inn en del nyheter fra Drømmeverden. Ta gjerne en titt i nettbutikken, de ligger det masse nytt! Sjekk Her.

God Helg videre dere♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg