Jeg angrer ikke at jeg turte!!!


God ettermiddag fra Drømmeverden♥

Nå er nok en uke over i Drømmeverden og jeg kan stenge døren med et smil om munnen. Lørdager er en av de beste dagene å jobbe. Mange blide kunder med bedre tid enn vanlig. Da storkoser jeg meg på jobb:)

 Det er siste dagen i oktober og jeg ser tilbake på denne måneden med et stort smil♥  2.oktober åpnet vi i nye lokaler og idag avslutter vi måneden. Økningen har vært kjempebra og jeg må klype meg i armen! Fortsetter det slik så vil Drømmeverden bestå i mange, mange år. Min drøm, min butikk og min arbeidsplass. For det har jeg vært ærlig om før jeg flyttet: blir det ikke bra butikk så stenger jeg dørene. Kundene bestemmer:) 

Tusen tusen takk for alle de utrolig hyggelige kommentarene fra dere. Vi blir overøst med komplimenter for butikken og sortimentet. Selv ELSKER jeg stilen og alle varene, men man kan ikke garatere for at kundene også gjør det. Til uken kommer det påfyll av masse varer og MASSE nytt. Nå kan julen bare komme♥


Hjemme venter 2 spente barn som skal feire Halloween. Huset ble speed-pyntet av de to (og pappaen) idag tidlig med Halloween effekter. Vet ikke hvem som var mest ivrig jeg:) De mente at mamma ikke vil like pynten?.tihi? Kansje ikke en favoritt, men jeg digger Halloween! Håper alle åpner dørene for de håpefull. Selv skal jeg hamstre godis etter jobb og blir det ikke borte så kan alltids vi nye det selv:)

God Halloween Lørdag til deg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg