-MIDNIGHT POISON-

//Sponset behandling//


Det er snart tid for julebord, festligheter og jul. Tiden fremover nå går alltid så fort, den beste tiden forutenom sommeren synes jeg. Mine lilla negler er byttet ut med midnight blue med glitter. En festsesong verdig altså! Jeg har aldri vært så dristig med neglene mine før som jeg er nå. Tidligere hadde jeg fransk hver eneste gang. Nå ELSKER jeg farger? 

Dette er andre gangen jeg legger negler hos Bare Deg og jeg er strålende fornøyd! De lilla neglene mine holdt i 5 uker (!) før jeg tok refill, og det gjennomgikk en skikkelig flyttesjau med butikken. Det kaller jeg Veldig god kvalitet! Hvis du tenker at nå er det på høy tid med negler til høysesongen eller kanskje du leter etter en ny negldesigner? jeg anbefaler Marianne hos Bare Deg på det varmeste. En flott dame både på innsiden og utsiden? (Sjekk facebook siden eller ring for bestilling 988 10 292)


 Før vi flyttet hjem igjen til Modum for 5 år siden så jobbet jeg på Hovedkontoret til Parfums Christian Dior. En utrolig spennende jobb som jeg aldri ville vært foruten. Jeg lærte av de beste og vokste med jobben. Hadde jeg ikke startet egen butikk og skapt min egen drømmejobb så ville jeg gjerne startet der igjen. Hvert år på nyåret dro hele teamet på Kick-off. Et år besøkte vi Tunisia, fra denne turen har jeg så mange surrealistiske opplevelser. En av de var en tur ut i Sahara ørkenen. Vi kjørte store, hvite jeeps ut i ørkenen. Her kjørte vi på snowboard på sanddynene, firehjuling og red på kameler. Da det begynte å bli mørkere så ble vi geleidet til et åpent område hvor det var tent hundrevis av lys i hvite papirposer og dekket opp til middag og fest. Vi koste oss med god mat, drikke og underholdning. Da klokken nærmet seg midnatt så satte de opp et DIGERT lerret, alle fikk en slik papir-luktestikk og musikken dundret. Reklamefilmen for Midnight Poisen vistes på skjermen. ALT dette midt ute i ørkenen! SURREALISTISK! Det er en kveld jeg aldri vil glemme. Er det rart jeg elsket jobben min♥

Her er reklamefilmen til Midnight Poisen:

Natta fra denne kanten:)

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg