Jeg klarte ikke å la være, nå er jeg hekta!

//sponset behandling//


Jeg hadde bestemt meg for å ikke teste det ut. Innerst inne så visste jeg hva som ville skje.  Jeg elsker enkle og bra løsninger, da er jeg solgt! Men så bød sjansen seg og jeg klarte ikke å la være. Nå må jeg bare inrømme det: jeg er hekta! Hekta på vippeextensions!!

Det er nå litt over en uke siden jeg la meg ned på benken, kjempespent! Og bittelitt redd. Jeg har hørt noen skrekkhistorier om infeksjon på øye, vonde vipper og skader på øynene. Men jeg visste før jeg la meg ned at jeg var i hendene på en av de beste. Selve prosessen med å sette på vippene var ikke vond eller ubehagelig. Nesten så jeg sovnet faktisk:) Første blikket i speilet og jeg var solgt! Så utrolig ekte og fint. Det som har overrasket meg mest er at jeg ikke kjenner de. Livet er blitt så utrolig mye enkelere, nå er jeg nesten klar til å fly ut døren med en gang jeg har stått opp. Perfekt for mitt hekstiske liv:)

Vippene har jeg fått satt på hos flinke Malene. Hun er utrolig dyktig og holder også kurs i vipper. I tillegg er hun make-up artist og negldesigner. Hun driver egen salong som du finner her.  Jeg digger unge og flinke grûnderkvinner!!! Bestill deg en time allerede idag da vel:)

♥I´m in love with my false lashes♥

4 kommentarer

Siste innlegg