Prøvemiddag: It´s Christmas Time


God kveld og hei til deg! Hatt en fin helg? Denne helgen har jeg vært HELT offline, veldig uvant og nesten så jeg har hatt absinenser. Men så godt også. Nå bobler jeg over av ideer og tanker igjen. Noen ganger er det ikke så mye som skal til:)

Vi har hatt en skikkelig familie helg. Lørdag dro vi ut i skogen med sekken full av godsaker. Tente bål, grillet pøler og lekte gjemsel. Ganske mye spennende å finne på ute i skogen for de små. En rot som ser ut som en stol, klatre i trær, hytte under et tre, se om vannet er fryst til is. Fantasien er det ikke noe å si noe på! Da vi kom tilbake begynte jeg å rydde på Tv stua. Et evig prosjekt det der. Det var så fult av alt mulig der inne så det var nesten ikke mulig å komme seg inn. Og selvfølgelig måtte jeg ommøblere. Haha! Typisk meg, men nå er det mer koselig der inne enn noen gang. Ikke helt ferdig, men det blir klart i god tid før jul. Det var mitt mål også.

Vi har spist årest første julemiddag i helga. NAM! Full pakke med ribbe, julepølse og medisterkaker med alt av tilbehør. Da måtte jeg selvfølgelig også dekke et julebord. Vi leker ikke prøvemiddag halvveis nei. Med julemusikk i bakgrunnen, de gode juleluktene og rødt på bordet så kom julestemningen snikende. Desember: Jeg er klar for deg♥
It´s christmas kule// stjerne telysholder stor og liten// Rm vase // Brun pumpkin lykt//


 

Deilig å avslutte helgen med ukas 6. treningsøkt. Det ble en god løpetur ute i solskinn og -5grader. Det rev i kinna og pusten, men for en frisk opplevelse! Anbefaler alle å trene ute selv om det er vinter. Kle deg godt med ull innerst, noe på hender og hode så er du godt rustet. 

Jeg er klar for en ny fin uke!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg