Seasons Greetings!


Hei alle sammen! Endelig er desember igang og heimen er pyntet til årets koseligste høytid. Eller jeg er ikke 100% ferdig enda. Med en veldig etterlengtet fridag på onsdag så satte jeg hele huset på huet. Alt av interiør fjernet jeg fra stue og kjøkken, fant frem all julepynten og startet på scratch. FOR et kaos, men jeg må gjøre det slik for å klare å fjerne noe av alt det fine jeg har fremme. 

TIPS! Fjern  en del av pynten din for å få plass til julepynten. Ellers blir det fort overfylt og kaos.

De rutete putene kjøpte jeg for et par år siden. Egentlig stod de for tur til å skiftes ut denne julen for jeg fikk det ikke stil å stemme. Men en ny pute i samlingen løste det glatt. Min nye pute fra Lexington setter prikken over ién. Jeg elsker en touch av den amerikanske christmas feelingen. Ikke for mye, men litt av det. Denne ullputen er akkurat passe amerikansk. Seasons Greetings! Finnes i nettbutikken HER. 


Igår kveld var jeg og mannen på julekonsert. Fantastisk bra av Amazing Wannabees! Det er også mulighet idag, så hiv deg rundt. (sjekk kulturhuset Modum). Julestemningen kom snikende. Deilig følelse. Resten av helgen skal vi bare gjøre juleforberedelser:)

Vi starter lørdagen med en tur til harryland. Innkjøp av godsaker til jul. Mannen storgleder seg (NOT), men dette var faktisk hans idé. I mange år har vi pleid å kjøpe en halv gris til jul, men i år kunne jeg velge mellom gris eller harrytur. Valget ble enkelt. Også så moro for unga. De skal til nam-nam land:)

Brooom Broom

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg