Jeg er nede for telling!


BAAAHHHH!!! Dagen blir helt snudd på hodet når man våkner på morningen og skjønner at kroppen ikke er slik den skal. Idag var en slik dag. Jeg fikk karret meg inn på badet og forstod fort at der skulle jeg bli. En god stund. Jeg er så å si aldri syk (kan ikke huske sist), og jeg er skikkelig dårlig på å være syk. Da går jeg helt ned for telling!

Pernille måtte stelle seg selv og gjorde det med glans. Kanskje på tide at hønemor slipper opp litt? Jeg fikk skiftet på Marielle på en eller annen måte. Rart hva man får til når man må. Dette er baksiden med å være alene på hverdagene med begge jentene, ingen hjelp å hente fra mannen. Begge ferdig skiftet og klare for frokost. Jeg skjærte opp brød, fant frem pålegg og bare måtte slenge meg ned på sofaen. SMART med sofa på kjøkkenet altså!:) Pernille laget frokost til seg selv og lillesøster. “Pernille lage mat meg”, sa hun stolt. De satt ved bordet og koste seg, jeg lå rett ved og bare observerte. Marielle måtte til stadighet bort å kose meg på håret og Pernille spurte gjentatte ganger om jeg trengte noe eller om hun skulle finne et pledd til meg. Rart jeg av stolt av disse TO? ♥

En dag nede for telling og alt er kaos for meg. Jeg er så avhengig av struktiur, rutiner og konkrete planer for å rekke alt i hverdagen. Jeg er i mye bedre form nå, og er klar for jobb igjen imorgen. Nå har jeg laget meg liste for å ta igjen det tapte og ikke glemme noe imorgen. Min mandag starter imorgen:) 

En dag på sofaen er mer enn nok. Gudskjelov at det ikke varte lenger. Og dere! Jeg fikk den nye macen min idag. Gleder meg til å flytte alt over på den og jobbe fra den. Min gamle mac fungerer fortsatt, men den ble veldig treg og fotoprogrammet sluttet å virke. Denne gangen kjøpte jeg ny før den gamle krasjet helt. Weeee!!

Har dere hatt en fin start på uken?

1 kommentar
  1. Så søtt det var å lese om hvor veslevoksen storesøster var, ovenfor lillesøster, når mor i huset var syk. Omsorg for mor, har de også 💕 For noen flinke piker!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg