Adventskosen er viktig!


God kveld til deg! Dagen går mot slutten og jeg sitter nå med rompa godt plassert i sofaen med et mykt pelspledd over bena og en kopp varm kakao i hånden. Barna sover søtt i sengene sine etter å ha fått med seg både Julekongen og Skomakergata, sistnevnte er favoritten. Tro det eller ei. Nostalgi for mor selv, jeg elsker den musikken. Det får meg til å huske adventstiden som liten. Gleden ved å åpne kalenderene mine hver kveld, ja jeg hadde flere. Pakke-kalender, sjokolade kalender og Skomakergata-kalender med et bilde fra dagens episode. Noen som husker de? Å advent; ventetiden og kosen. Jeg husker at jeg gledet meg over hver dag med ny luke. 

Nå som jeg er blitt voksen og mamma selv så er det stas å se gleden hos barna. Pakke og sjokolade hver kveld er skikkelig stas. Ja, vi åpner kalenderene hver kveld for da har vi bedre tid og kan glede oss mer over pakkene. Ungene ser på julekalenderen på TV, åpner pakken og spise skololaden sin. Skikkelig kos:) Jeg prøver å nyte hver dag nå mot julaften, tiden flyr altfor fort. Hver dag skal jeg gjøre noe hyggelig og noe som gir meg julestemning. Idag er det julefilm som gjelder. 12 dates of Chrismas, eller noe i den duren. Kanskje det blir en ny julefilm på lista mi? Jeg ELSKER julefilmer og har en liten liste jeg må gjennom før jul. Til mannens store fortvilelse, det er ikke akkurat hans favoritt filmer. Haha!

Årets adventsstake består av et lysfat med hvite kubbelys, julekuler, granbar med sølvskimmer og en fantastisk fin engel jeg bare MÅTTE kjøpe meg i Sverige♥

-Juleklemmer-

 

2 kommentarer

Siste innlegg