Lang dag og beslutningsvegring!


God kveld til deg! Eller god natt… 12 timers arbeidsdag er ferig, check! Masse folk innom butikken idag, mange pakker sendt hjem med fornøyde kunder, masse på to do lista mi gjort. Ja, jeg er veldig fornøyd med dagen:)

Imorgen har jeg fri, ja faktisk den siste fridagen før julaften. Jeg vil så mye, har mye på lista og må få gjort mye. Egentlig vet jeg ikke hvor jeg skal starte. Du vet når du har så mye å gjøre at du ikke vet hvor du skal begynne? Slik føler jeg det nå. Da er mitt tips til meg selv å skrive ned en To Do liste- jeg elsker lister! Jeg vet ihvertfall at jeg må få unna de siste gavene som gjenstår. Også vil jeg trene en skikkelig god økt før jeg begynner dagen. Jeg skal skrive en liste og deretter ta fatt på den. Lurt!

Jeg stikker innom igjen imorgen.

God Natt 

 

2 kommentarer
    1. Hei. Jeg har spørsmål angående kjøkkenøyen deres. Jeg synes dere har en akkurat passe stor kjøkkenøy og lurte på om du kunne gi meg målene på den? Trenger også å vite målene for å få plass til stol under øyen. Er det noe du kunne tenkt å ha gjort annerledes med den? På forhånd takk.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg