Voksesmerter og TrollKrem!


Flere kvelder de siste ukene har Marielle våknet med urolige ben og smerter. Hun er så lei seg, og nesten utrøstelig. Au mamma, Au! Jeg har tatt henne på fanget, trøstet, og spurt hva det er. Først trodde jeg hun hadde drømt, men hun peker på bena sine. Da gjenkjenner jeg det, dette er akkurat som storesøster. Mange netter har jeg sittet å massert bena og ofte gitt storesøster smertestillende. Marielle får jeg knapt nok i smertestillende så det utelukker seg selv. Den første kvelden jeg sitter slik å masserer husker jeg hva min sponsor fortalte meg i sommer. Trollkremen! Jeg løper inn på badet etter Heat lotion, en aloe vera basert krem for vondter og verker. Jeg bruker den selv ofte på korsryggen, skuldre og nakke. Fantastisk!

Jeg masserer inn bena til Marielle med Heat lotion, eller Trollkrem som jeg og barna kaller det. Hun ligger på ryggen i senga si, jeg masserer og etter kort tid sovner hun. Det blir med den ene gangen den natta. Neste natt hun våkner med voksesmerter så gjør jeg akkurat det samme. Tredje natta hun våkner så spør hun selv etter kremen. Dette er nærmest luksus, jeg må opp kun en gang per natt. På den tiden Pernille hadde samme type voksesmerter fløy jeg oppe hver time. 

Rart vi kaller det Trollkrem?

(Annonselink) Kunne du tenke deg å prøve den ut på dine barn? Eller på dine egne vondter og smerter? Eller mot kalde føtter? Aloe Heat lotion finnes HER, eller kom innom meg i butikken min. 


Nå er det siste innpurt i butikken. Kjempemoro med denne julehandelen som går over all forventning! Butikken nærmest tømmes nå før jul. Etter jobb idag kunne jeg krysse av julemat-handelen og pynting av juletre. Nå skal jeg pakke inn de siste gavene. Ja, da er vi jammen meg klare for jul her i huset. Gleder meg stort♥

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg