Are you R.E.A.D.Y?


Vi skriver snart 2016 på kalenderen og jula er på hell for denne gang. Jula som er den fineste og koseligste høytiden vi har, synes jeg. Det er så mange tradisjoner og følelser forbundet med jula. Mange av tradisjonene er forbundet med mat og søtsaker. Det finnes vel ingen annen høytid hvor vi spiser så mye som vi gjør disse juledagene? Jeg kjenner at jeg gleder meg til lille julaften og de kommende dagene, for da er det greit å spise og spise. Hver dag er det et juleselskap som innebærer mat, god drikke, dessert og tilslutt kaker. Når vi kommer til 3.juedag, ja da er jeg klar for en forandring. Stappmett og uvel. Men som jeg pleier å si det er ikke det man spiser mellom jul og nyttår som teller, men det du putter i deg fra nyttår til jul:)

Nå gleder jeg meg til nytt år og nye muligheter. På lik linje med at jeg vasker ut jula her hjemme så ønsker jeg å vaske ut jula av kroppen. I januar skal jeg ta en ny runde med C9 og deretter Fit 1 og Fit 2, totalt blir det et program på 69dager. Jeg gleder meg til å komme igang!  I høst tok jeg en runde med C9, den kan du lese om her.

Hallo 2016, jeg er så klar for deg!

Vil du vite mer eller bestille? Kontakt meg på [email protected]


Tirsdag 5.januar er du hjertelig velkommen til en infokveld. Her får du vite det du trenger om programmet, jeg viser noen enkle treningsøvelser som kan gjøres hjemme og vi serverer litt diverse smaksprøver. Sees vi? Ta en titt på arrangementet her og meld deg gjerne på!

Are You READY??

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg