Takk for NÅ!

God kveld♥ Vi skriver April 2015 på kalenderen og jeg begynte å leke med tanken. En skummel tanke. Jeg hadde jobbet meg opp fra bunnen til en solid grunn, for meg var denne jobben og prosessen en viktig del av det hele. Ville jeg klare det? Kunne jeg klare å skape noe eget, alene? Dette ønsket har lenge ligget i magen og en dag tok jeg sats. Jeg begynte å leke med tanken om at nå var denne prosessen ferdig og jeg var fornøyd med det. Eller var jeg det?

Våren 2015 begynte jeg å bli lei, sliten og irritert. Altfor mange arbeidstimer gikk med til noe som hadde vokst seg opp, men der stoppet det. Businessen var god, men lønna var ræva. Jeg var klar for å få igjen for alle timene. Faktisk tjente jeg dobbelt så mye den dagen jeg var ferdig utdannet økonom og startet i min første jobb som nyutdannet. Jeg lekte med tanken: NÅ er det nok, takk for meg. Jeg kan jobbe i en vanlig jobb 8-16 og tjene dobbelt så mye, om ikke mer. HALLO!? Hvem vil ikke det? Prosessen var i gnag i hodet mitt. Helt til jeg fikk tilbudet om å flytte butikken. Store, fine lokaler i et godt etablert mini-senter. Skal jeg gi meg nå? Det ble mange våkenetter foran PC med budsjetter og kalkyler. Hvor mye må inn for å få det til? Hvor stort varelager må jeg ha? Spørsmålene var mange. Tilslutt sa det bare PANG. Jeg måtte prøve det ut, ellers ville jeg angre. 

På tampen av 2010 startet jeg Drømmeverden interiør. En drøm som jeg hadde hatt veldig lenge. På tampen av 2015 har jeg fått til noe jeg ikke hadde den fjerneste anelse om! 5 år tok det meg, og 3 flyttinger. Hver gang til nye lokaler med dobbel størrelse. Jeg har gått fra 30kvm til 200+kvm. De 3 siste månedene har vært helt sinnsyke. Varer flyr ut både i butikk og nettbutikk. Paller på paller med varer kommer inn, mer enn jeg noensinne har kjøpt inn. Omløpshastigheten på varene har aldri vært kjappere. Idag fikk jeg tallene for desember og jeg holdt på å svime av! Og enda har vi igjen årets siste omsetningsdag.

Jeg har ikke klart dette alene. Dette hadde ikke gått uten alle DERE. Lojale kunder. Vi i Drømmeverden jobber hele tiden med å tilby den beste kundeservicen, de beste varene, den beste inspirasjonen og den beste atmosfæren. Men vet dere hva? 2016 skal vi ROCKE! Det er ingen grunn til å legge seg nedpå å hvile nå, vi kan alltid bli enda bedre. Om man lener seg bakpå og tenker at dette er bra nok så vil man tape. Da vil toget passere før man aner.

Jeg har planene klare for 2016. Vi skal få en enda bedre butikk, større utvalg, den beste nettbutikken og den beste handleopplevelsen! 

Tusen tusen takk for 2015! Dere er BEST!

 

4 kommentarer
  1. Fantastisk å følge både bloggen og butikken din. Er innom deg nesten daglig, men dessverre ikke så flink til å legge igjen kommentarer. Elsker butikken i pyramiden. Varene kommer mye bedre til sin rett nå, og dere er så flinke til å sette fine ting sammen.
   Gleder meg til å følge deg videre på reisen, og ønsker deg og dine et fantastisk nytt år!
   Stå på – hard jobbing gir ALLTID resultater!!

  2. Hei! Bloggen din er veldig bra, leser den så ofte jeg kan mellom studiene 🙂 Jeg lurar veldig på de store, fine lampene du har på det bildet. Finner de ikke i nettbutikken… Er det en vare du eventuellt kan bestille og sende? Har siklet på de alt for lenge!
   Hilsen en ivrig interiørentusiast 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg