Bli den beste utgaven av deg selv NÅ!


Hei mandag med nye muligheter♥ Idag GRIPER jeg muligheten mer enn noen gang. Starten på noe nytt, starten på prosjekt MEG. Jeg legger bak meg en tøff høst og jul. Tiden fra høstferien til jul føltes som en lang uke. Jeg har hatt altfor mye jobb og prosjekter på en og samme tid, noe som resulterer i en sliten kropp. Det kjentes både fysisk og psykisk. Juleferien brukte jeg på å tenke, analysere og finne svar. Jeg har kommet frem til at jeg skal sette meg selv mer i førersetet og ta vare på meg selv. Gjør man ikke det selv så gjør heller ingen andre det.

Det siste halvåret har jeg vært flink til å trene og spise sunt, men stress har vært en stor faktor også. Det var først da julen ringtes inn at kroppen min sa stopp og jeg kunne kjenne hvor sliten jeg var etter en hektisk periode. Jeg koste meg med julegodt, god mat og altfor mye pepsi-max. Nå er jeg hektet igjen, sødern og. Jeg som var blitt så flink. Resultatet etter julen er dårlig med energi, noen kilo ekstra og en tung kropp. Men NÅ er det nok! Idag tar jeg grep og starter på min FIT reise. Først skal jeg kickstarte kroppen med et 9 dagers program. Rett og slett for å restarte kroppen, nullstille den. Det skal bli godt å vaske ut jula en gang for alle♥

Vil du også bli med? JA!! Jeg viser vei og du kan følge på, tenk så moro å være flere:) Send meg en mail på [email protected] så forteller jeg mer:)


 

#Getforeverfit2016

Vi er en STOR gjeng som starter opp i Norge og scandinavia den 13.januar. Bli med du også! Tett oppfølging, egen facebook side, egen PT, og masse inspirasjon er en del av pakka. WoooHO!! Bli den beste utgaven av deg selv:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg